Happy new year!!

God kveld! Jeg er fortsatt i feriemodus og døgnrytmen min henger derfor ikke helt på grep. Siden jeg ikke fikk sove tenkte jeg å benytte muligheten til å oppdatere bloggen. Først og fremst vil jeg ønske alle sammen et godt nytt år! Håper alt står bra til med dere og at dere har fått en fin start på 2014. Huff, som tiden flyr! Synes jeg kan skimte grå skjeggstubber på meg selv allerede. Haha, neida. Jeg har riktignok ikke blitt så «gammel» enda, men det er ikke lenge før. I løpet av de neste dagene tenkte jeg å legge ut et innlegg med diverse bilder fra 2013, som et slags tilbakeblikk på året som har vært. Hva tenker dere om det?

Selve nyttårsaften feiret jeg sammen med gode venner hjemme i Molde. Vi startet kvelden med et herremåltid, bestående av pinnekjøtt med alt tilbehør og panna cotta til dessert. Det smakte helt fantastisk! Bare synd jeg ikke har flere bilder å dele med dere.. Før vi gikk ut og så på fyrverkeriet ble vi sittende å konsumere sprudlevann, mens vi mimret fra barndommen. Jeg kunne ikke bedt om en bedre nyttårsfeiring! Kvalitetstid med venner og familie må være noe av det beste som finnes, sant?

Gele-shots er alltid en sikker vinner på kvelder som dette.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *