Bildedryss fra 2013 – del 1

Januar:
Jeg feiret nyttårsaften hjemme i min daværende leilighet sammen med blant annet Torill, Anne May og Linda Merete. Hele januar måned gikk med til å fullføre førstegangstjenesten, noe som resulterte i lite blogging. Jeg måtte nemlig jobbe ekstra siden jeg skulle førtidsdimme på grunn av deltakelsen i Paradise Hotel.

Februar:
I likhet med januar var jeg også i februar måned lite aktiv på bloggfronten. Årsaken til det var at jeg reiste til Mexico den 8.februar. I all hemlighet måtte jeg forsvinne fra alt som het facebook, instagram og blogg. Tro meg, dette var ingen enkel oppgave. Heldigvis kunne jeg unnskylde meg med at jeg var på militærøvelse. Mihi.

Mars:
I midten av Mars kom jeg tilbake fra Mexico. Da dro jeg tilbake til Molde, hvor jeg jobbet, trente og hang med venner. I grunn en veldig fin måned med mye sol og sosialt samvær.

April:
I tillegg til jobb og trening hjemme i Molde var jeg også endel i Oslo på besøk hos Julia.

Mai:
Min innsjekk på Paradise Hotel 2013 ble endelig offentligjort. Det førte til at jeg tilbrakte store deler av måneden i Oslo sammen med Julia og mine venner fra Paradise. «Endelig» var det min tur til å få litt oppmerksomhet. Haha.

Juni:
1. juni flyttet jeg ut av leiligheten min i Molde og bestemte meg for å flytte til Østlandet. Siden Julia allerede hadde leilighet i Oslo flyttet jeg inn hos henne. Finalefesten for Paradise Hotel og flere bloggevent stod på agendaen. Denne måneden begynte jeg også på kurs for å bli flyvert. En spennende måned hvor jeg stiftet bekjentskap med mange flotte mennesker.

Andre og siste del av 2013 er rett rundt hjørnet, so stay tuned!! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *