Gjør trening til en del av hverdagen

God formiddag alle sammen! Jeg er fortsatt hjemme i Molde. I utgangspunktet skulle jeg reise tilbake til Oslo i forrige uke, men siden jeg var så uheldig å skade ryggen lot det seg ikke gjennomføre. Etter en tur hos legen fikk jeg påvist at det «bare» var en muskelskade i korsryggen.Takket være voltarol tre ganger daglig, en god dose tålmodighet og tv-serier er jeg på bedringens vei. Dette var ikke akkurat drømmestarten på det nye året, men det er lite jeg får gjort. Jeg vet i hvert fall at så snart jeg blir frisk og rask skal jeg sette i gang med treningen for fullt. Helt siden jeg begynte å jobbe som flyvert i fjor sommer har aktivitetsnivået mitt bare gått nedover. Jeg har alltid vært fysisk aktiv og det har jeg tenkt til å fortsette med. Ja, jeg vil selvfølgelig ha en fin og markert kropp. Hvis jeg skulle sagt noe annet ville det vært en løgn, men det er også viktig å tenke på helsa oppi alt dette treningshysteriet. Jeg tenker at det er viktig å la trening bli endel av hverdagen og ikke minst, livsstilen din. Sånn som det har vært til nå har fysisk aktivitet kombinert med jobben min vært et eneste stort mas. Det skal det altså bli slutt på!

Vi vet jo alle hvor godt vi har det med oss selv etter at vi har trent, så hvorfor ikke gjøre oss selv denne tjenesten. Jeg er brennsikker på at dersom du gjør trening til en plikt og et kjedelig tidsfordriv så er terskelen til å miste motivasjonen veldig lav. Kunsten er å finne en treningsmetode som du synes er gøy. Jeg for min del har i alle år spilt håndball og aldri sett på det som en plikt, nettopp fordi jeg synes det er moro. Nå i senere tid har jeg også begynt å få interesse for styrketrening og jeg ser hvilket utbytte det gir meg på håndballbanen. I løpet av dette året har jeg derfor satt meg som mål å bli enda mer fysisk aktiv: Gå på ski, løpe i fjellet, spille håndball, trene styrke og svømme. Hvorfor? Jo helt enkeltfordi jeg vet at disse sunne aktivitetene gir meg overskudd, livsglede og en bedre helse.

Håper alt står bra til med dere! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *