Bildedryss fra 2013 – del 2

Juli:
Halvveis i året. Jeg fullførte utdanningen som flyvert og var rimelig fornøyd da jeg fikk vingen min. I tillegg til mye jobbing fikk jeg også nyte noen late sommerdager hjemme i Molde.

August:
Kombinert med jobb fikk jeg oppleve mye denne måneden. For første gang var jeg i Tromsø og på Svalbard. Moro å utforske nye steder i det vakre landet vårt.

September:
Fra sørlandskos i Kristiansand sammen med Kristina Andersen til underholdningsshow i Kristiansund med Anne Kat. Sosialt samvær, fest og moro lot seg gjøre selv i en travel hverdag.

Oktober:
Høsten la seg over hovedstaden og det var på tide å pakke seg inn i varme klær. V.I.P kveld på Oslo City og weekend tur til London var uten tvil noen av høydepunktene denne måneden.

November:
Det startet bra med en etterlengtet haloweenfest sammen med resten av kollektivet i Oslo. Kun dager etterpå fikk jeg sjokkbeskjeden om at kona til pappa hadde gått bort. Ufattelig trist og ikke minst urettferdig. Store deler av måneden ble tilbrakt hjemme sammen med pappa.

Desember:
Siste innspurt på jobben før jeg reiser hjem til Molde på en etterlengtet juleferie. Venner og familie er utvilsomt stikkordet for denne måneden.

Alt i alt har jeg hatt et innholdsrikt år. Det har bestått av blod, svette, tårer, glede, sorg, nedturer, oppturer, kjærlighet, elsk, hat, varme og kulde. Jeg har ikke bare blitt et år eldre, men jeg har også blitt mange erfaringer og opplevelser rikere. Disse ville jeg aldri byttet bort mot noe. Jeg vil med dette rette en stor takk til alle mine familiemedlemmer og venner som gjør livet verdt å leve. Uten dere hadde jeg ikke klart noe som helst. Sist, men ikke minst vil jeg også benytte anledningen til å takke alle dere som leser bloggen min. Uten alle kommentarene og responsen fra dere ville ikke denne minnedagboken på internett vært nedlagt for lenge siden. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2014! Forhåpentlivis blir dette et bra år med minst like mange gode øyeblikk som i 2013. 9829

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *