Siden sist glennhenriksen

God morgen! Nå er kofferten pakket og jeg er klar for å sette kursen tilbake til Oslo. Jeg er heldigvis mye bedre i ryggen og satser derfor på å være tilbake på jobb i morgen. Det skal sies at jeg gleder meg til å komme tilbake til normalen igjen. Utfordringen nå blir å være flink til å trene, også de dagene jeg jobber og sover på hotell. Når man har den jobben jeg har kreves det nøye planlegging for å kunne følge et treningsprogram, men jeg får gjøre så godt jeg kan. Mange av hotellene har egne treningsrom og der de ikke har det får jeg bare dra til nærmeste treningssenter å kjøpe meg et dagspass.

Det begynner å bli en stund siden forrige «instalately» innlegg og jeg følte derfor det var på tide med en aldri så liten update. Til de av dere som ikke allerede gjør det så kan dere følge meg på:glennhenriksen

1. Julia og meg på romjulsfest. 2. Nyttårsmiddag med flotte venninner. 3. Prøving av nye jeans. 4. Utenfor kirken på julaften. 5. Meg og Teddy i senga. 6. Brillefin i sofakroken. 7. Vakker utsikt fra flyvinduet. 8. Treningsbevis. 9. Søndagstur på Nordneset sammen med Torill. 10. Selfie før julemiddag. 11. Shopping. 12. Lille Zara, som jeg gleder meg til å treffe igjen!

Med dette ønsker jeg alle sammen en fin onsdag! Vi blogges i hovedstaden. :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *