Et år eldre..

God lørdagsmorgen! Nå har jeg akkurat spist frokost, for andre gang i dag faktisk. Jeg har nemlig vært våken siden 06.00, og det på en lørdag! Ikke værst, hæ? Årsaken til at jeg stod opp så tidlig var ikke fordi jeg har blitt inspirert av hele Norges Fotballfrue, men fordi at jeg måtte på jobb. Heldigvis hadde jeg bare «1-leg», som det så fint heter på flyspråket. Det betyr at jeg sitter igjen med resten av dagen og helgen forsåvidt til å gjøre akkurat det jeg vil. Først ut på agendaen er kjedelig husarbeid, en snartur innom postkontoret, for så unne meg en deilig treningsøkt. Hva som skjer utover kvelden er enda ikke bestemt.

Forresten, hvilken dato er det i dag? 18. januar sa du?! JEG HAR JO BURSDAG!! Æsj.. Før i tiden var det stas å fylle år. I dag derimot ser jeg ingen fordeler med å bli eldre. Forstå meg riktig! Jeg ville ikke vært foruten de erfaringene og opplevelsene jeg har fått det siste året, men jeg liker bare ikke det faktum at jeg begynner å dra på årene. Mange av dere synes sikkert at det er dumt av meg å klage, og etter å ha tenkt meg godt om så synes jeg det selv også. Jeg har jo ikke gått ut på dato heller..

Så, hvor gammel tror dere at jeg har blitt? Noen som klarer å tippe riktig montro?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *