TIlbake til hverdagen

Hei! I dag hadde jeg min første arbeidsdag i luften. Jeg startet heldigvis rolig med en dagstur til Düsseldorf. Som dere kanskje vet har jeg jo vært frisk og oppegående ganske lenge nå, men jeg kunne ikke begynne å jobbe igjen før i dag på grunn av manglende klarering fra flylegen. Det er nemlig andre regler og rutiner for oss som jobber oppi høyden med tanke på sykmelding/friskmelding osv. Uansett, nå er jeg tilbake for fullt og det føles bra. Ut Mars og April måned skal jeg jobbe 100 som flyvert, men fra 1. Mai skal jeg gå ned til 60 og flytte hjem til Molde. Det gleder jeg meg veldig til! Siden jeg skal pendle ivaretar jeg muligheten til å være litt i hovedstaden også, noe jeg er veldig glad for. På den måten slipper overgangen fra å bo i Oslo til å flytte hjem å bli så stor.

Da jeg kom hjem fra jobb var det bare å hive i seg noe mat før jeg dro videre på trening. Back to basic på Elixia er alltid et rent helvete, men til gjengjeld føler man seg som en gud etterpå. I morgen har jeg sen innsjekk, noe som gjør at jeg kan trene før jobb. Me like! Ettersom kondisen min suger burde jeg virkelig kjøre cardio, men jeg får se hva jeg føler for når jeg våkner i morgen. Håper at alt står bra til med dere og at dere har fått en bra start på uken. :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *