Solskinnsdag i Kristiansand

God kveld dere! I dag våknet jeg opp til sol og blå himmel nydelige Kristiansand. Sammen med en kollega spiste jeg hotellfrokost yummy! før vi byttet om til treningstøy og spaserte bort til Elixia. I motsetning til mange andre byer i Norge ligger Elixia veldig sentralt i Kristiansand. Det ble til sammen tyve minutter på mølla og ti minutter på romaskinen. Dere skjønner, jeg har litt problemer med å motivere meg til å løpe for tiden. Det er derfor med god grunn jeg har bestemt meg for å forbedre kondisjonen når jeg flytter hjem til Molde. Når jeg først var i Kristiansand måtte jeg selvfølgelig benytte muligheten til å spise lunsj med vakre Kristina. Jeg bare elsker den jenta! Hun er tvers igjennom god og vi har alltid så mye å prate om. Vi ble derfor enig om at jeg skal komme på besøk så snart det lar seg gjøre. Hun har også lovet å ta meg med ut på livet i Kristiansand, noe jeg gleder meg veldig til. Forhåpentligvis klarer jeg å finne en kjekk gutt med sørlandsdialekt også, det hadde vært noe det!


Skjønne Kristina! Like vakker på utsiden som på innsiden.9829

Viltburgeren på «Hos naboen» er uten tvil min favoritt. Saftig og god!

I skrivende stund befinner jeg meg på Rica Hotel i Molde. Om få strakser får jeg overnattingsbesøk av Torill. I morgen skal vi som alltid trene styrke før jeg reiser avgårde på jobb. Må si jeg føler meg bra heldig som har muligheten til å tilbringe tid med den ene fantastiske jenta etter den andre, og det i jobbsammenheng. Håper alt står bra til med dere! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *