«Jojo-bloggern

God morgen fra airport hotellet i Bergen! Fortvil ikke, «jojo-bloggern» er i live. Dere skjønner, å jobbe 100 som flyvert er dessverre veldig tidkrevende. Jeg satser derfor på en ny og bedre start fra og med 1.mai, da jeg skal gå ned til 60 stilling. Må si jeg gleder meg til å få tilbake livet mitt! Jeg savner nemlig å ha rutiner på kosthold, trening og ikke minst, ha tid til å oppdatere bloggen. Når det er sagt har jeg det bra med meg selv og jeg er meget glad for at vi går mot vår. Deilig å endelig kunne bytte ut dunjakka til fordel for en skinnjakke og et par converse. Jeg har endel nyheter i garderoben som jeg har lyst til å vise dere, men det er ikke så lett å få til outfitbilder når man stadig vekk er på reisefot. Som sagt, vi satser på en ny og bedre start fra mai-måned. Deal? :-

Nedenfor ser dere mine siste oppdateringer på instagramglennhenriksen

1. Selfie før trening. 2. Utsiktsbilde fra Rica Seilet i Molde. 3. Molde-ut med Torill. 4. Vors med Isabell. 5. Workout. 6. Selfie 2. 7. Gliset! 8. Ny klokke fra triwa. 9. Selfie 3.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *