Time out in Marbella

Riktig god tirsdagskveld! Utrolig nok er det mange av dere som klikker seg innom bloggen min, selv når jeg ikke oppdaterer – det står det respekt av. Jeg merker det klør i fingrene etter å komme i gang med bloggingen for fullt, så dere trenger ikke å vente så alt for lenge før jeg er tilbake. I skrivende stund er jeg i solfylte Marbella. Etter en hektisk arbeidsperiode syntes jeg det var på sin plass med en aldri så liten mini-ferie. For meg som er så vant med å fly koster det meg lite energi og penger forsåvidt å fly en tur til Spania. De neste tre dagene skal jeg bare trene, spise god mat og sole meg. Med temperaturer opp mot 28 grader i skyggen kan man ikke gjøre annet enn å smile. Eller hva sier dere?

.

Årets første grillmåltid. Maiskolber med litt smør og salt er jo uten tvil favoritten. Yummy!

Håper alt står bra til med dere! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *