Etterlengtet ferie

God kveld kjære lesere! Det er kun kort tid siden jeg ankom Le Meridien Minaseyahi Beach Hotel i Dubai. Her skal jeg nyte en etterlengtet ferie! Tenk, jeg har ikke hatt ferie siden jeg var med på Paradise Hotel i Mexico i fjor. Som dere sikkert skjønner er det med god grunn at jeg har valgt å reise på solferie til De forente arabiske emirater. Jeg har aldri vært her før, så jeg gleder meg til å oppleve verdens høyeste skyskraper, verdens største kunstige slalombakke og en av verdens største fornøyelsesparker. Når det gjelder flyturen hit så kan jeg oppsummere den med et ord: HIMMELSK! En av fordelene med å jobbe som flyvert er at jeg har muligheten til å reise bra til en billig penge! Ja, for å sitte ligge på «business class» med Swiss International er så absolutt å anbefale. Her snakker vi komfort fra det øyeblikket du kommer inn på flyet til du er ute. Det hadde selvfølgelig vært mulighet for å reise på «first class» også, men på en sekstimers flytur fra Zurich til Dubai er business mer en bra nok!

Nedenfor ser dere en liten smakebit på hva vi fikk servert ombord:

Jeg klarte selvfølgelig å glemme minnekortet til kamera hjemme, men jeg kjøper nytt i morgen slik at jeg kan ta fine bilder og dele med dere på bloggen. Hvis dere har tips til bra shopping eller steder jeg bør besøke her i Dubai, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. I håp om å rekke en treningsøkt før frokost bør jeg komme meg i seng. Håper alt står bra til med dere hjemme i Norge. Vi blogges!:-

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *