Day 1 in Dubai

Hei! Første dag i Dubai er nå over og jeg vil tørre å påstå at jeg har hatt en god start på ferien. Før frokost løp jeg 30 minutter mølla. Treningssenteret som ligger rett ved hotellet er forøvrig veldig bra. Med nye fine apparater, aircondition og super hyggelig betjening er det ingen unnskyldning for å trene hvert fall. I morgen tenkte jeg å kjøre bryst og triceps, da etter frokost slik at jeg har energi til å gi jernet. Så snart frokosten var inntatt bar det avgårde til nærmeste elektronikk forretning for å kjøpe minnekort til kamera. Deretter var det bare å finne seg en ledig solseng og nyte det deilige været. Temperaturen i vannet er helt fantasitsk. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at det er over 30 grader! Varmt er det uansett både på land og i vann. Hvis det ikke hadde ikke vært for den svale vinden her nede ville det vært umulig å holde ut i solsteken.

Her er noen snapshots fra stranda:

Båtene til araberne er på størrelse med fergene vi har hjemme i Norge. Sick!

Heller ikke barna til sheikene her i Dubai rekker å kjede seg virker det som. Hehe.

Cæsar salat er uten tvil en av mine favoritt salater.

Vi bor ikke så langt unna det mye omtalte hotellet Burj Al Arab, som også kan minne om Rica Seilet hjemme i Molde.

I kveld var vi på Dubai Mall. Fy fader for et senter! Vanvittig moro å se så mange fine butikker samlet på et og samme sted. For ikke å snakke om alle fasilitetene som f.eks et digert akvarie med dykkere, haier og andre fisker. Jeg skjønner ikke hvordan de har fått til å bygge alt som de har her i Dubai jeg altså.. Bilder fra senteret og vannshowet utenfor tenkte jeg å dele med dere i et eget innlegg. Høres ikke det bra ut? I mellomtiden ønsker jeg dere en god natt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *