17. Mai

God kveld og gratulerer med dagen! Nå har vi akkurat kommet hjem fra Nobu, hvor vi ble servert den beste sushien jeg noensinne har smakt. Anbefaler dere på det sterkeste å stikke innom der hvis dere skal til Dubai. Tok litt bilder av maten som jeg tenkte å vise dere i et oppsummeringsinnlegg senere. Ettersom vi var ute på livet i går har vi i dag bare ligget på stranda og slappet av. Unnet oss en egen bungalow med tilhørende solsenger på selveste nasjonaldagen. Max deilig å kunne ta seg en cowboystrekk i skyggen innimellom. En annerledes, men helt fantastisk 17. mai feiring på meg i år.

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en club sandwich dagen derpå?

Shortsen jeg har på meg er fra Zara, hvis dere lurte.

Restaurant Nobu ligger forresten i det store «aladdinhotellet» som dere ser bak meg på bildet ovenfor.

I morgen skal vi blant annet ta turen til Mall Of Emirates som også er et bra shoppingsenter her i Dubai og vi skal spise middag på Hakkasan. Mye å se frem til med andre ord, så her gjelder det å komme seg i seng. Natta!

Har dere hatt en fin 17. Mai?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *