Outfit 18.05.14

Hei igjen! I kveld har vi vært å spist på Hakkasan, en kinesisk restaurant som ligger på Jumeirah Emirates Towers. På lik linje med de andre restauratene jeg har spist på her i Dubai var også denne helt fantastisk. Atmosfæren, servicen, maten – alt var bare helt topp. Jeg kan herved bekrefte at det ikke er for uten grunn at den har en Michelin stjerne og dermed skriver seg inn på listen som en av de 50 beste restaurantene i verden. Lover å vise dere bilder av maten og et mer detaljert omdømme i et eget innlegg. I mellomtiden får dere ta dere til takk med litt bilder av kveldens antrekk:

Blazer – Tiger Of Sweden.// Skjorte, belte og bukse – Zara. // Klokke – Armani. // Loafers – Bobbys.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *