Tilbake på norsk jord

Hei og god dag! Da er jeg tilbake i Norge. Vi tok nattflyet fra Dubai via Zurich klokken 23:30 norsk tid i natt, og vi landet på Gardemoen rundt kl 09:00 i morges. Flyturen var minst like fantastisk hjem! En timestid før landing i Zurich ble jeg vekket av en søt flyvertinne som serverte meg full frokost bestående av alt fra omelett, smoothie og crossiant. Fra Sveits og hjem sov jeg som en sten. Det positive med å dra på natta er jo det at man får en ekstra dag, pluss at man får muligheten til å sove på flyet. På business class er det jo mulig å slå ut sete til en seng, så dere kan jo tenke dere til hvor behagelig det var. Før jeg sovnet så jeg filmen «The wolf in wall street» for første gang. Sykt bra film som jeg anbefaler på det sterkeste til de av dere som ikke har sett den. Når det er sagt har jeg hatt en helt utrolig bra ferie i Dubai. Bare synd vi ikke rakk å oppleve alt som vi hadde planlagt. MEN jeg har heldigvis endel bilder fra turen som jeg gleder meg til ål vise dere, so stay tuned.

Nå skal jeg ut å møteJune! Vi har vel ikke sett hverandre på det jeg kan huske, så det blir koselig. Ha en fin dag da dere! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *