Feriemodus

Det er ikke til å stikke under en stol at overgangen fra palmesus i Østen til bondestreik hjemme i Norge er stor. På tross av at jeg savner Dubai har jeg hatt en veldig bra tirsdag! I ettermiddag møtte jeg fine June på Arkaden Shopping over en yogurtis på Funky Frozen Yogurt. Her kan man altså velge å vrake i mange deilige smaker og toppe det med det du måtte ønske av strø. Jeg har alltid vært svak for yogurtis og da helst med smak av jordbær. Fra og med i dag har jeg funnet en ny favoritt, nemlig pistasj. Isen du kjøper hos Funky Frozen Yogurt er ikke bare et bedre alternativ fordi den smaker godt, men også fordi den er økologisk. Det er heller ikke et minus at den inneholder få kalorierer og bare 1,4 fett. Dersom du velger å toppe yogurtisen med friske bær kan du med andre ord nyte den med litt bedre samvittighet.

Som dere ser på bildet ovenfor valgte vi å prøve ut litt av alt. Mihi.

Funky Frozen Yogurt finner du på Arkaden Shopping nederst i Karl Johan. Anbefaler å stikke innom hvis du er keen på en kald fornøyelse.

Flott å komme hjem til blå himmel og 18 grader. Det kunne vært verre, for å si det sånn.

Etter at vi hadde trasket rundt i Karl Johan og tittet rundt i butikker bestemte vi oss for å ta turen til Aker Brygge. Med cravings for italiensk pizza falt valget på Olivia. Der ble vi sittende utendørs og kose oss til den store gullmedaljen. June og jeg hadde mye å snakke om siden vi ikke hadde sett hverandre på en stund. Gjenforeningen feiret vi ikke bare med yogurtis og pizza, men vi skeiet også ut med vin og dessert. Og det på en tirsdag! Hoho.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *