Outfit 20.05.14

Hei fra sengekanten i Trondheim! Jeg tenkte å vise dere gårsdagens outfit før jeg legger hodet på puta. Etter en uke ferie var jeg i dag tilbake på jobb. Det ble dessverre litt for lite søvn i natt, så i dag har jeg nærmest gått i søvne. Døgnrytmen er ikke helt slik som den skal enda, men jeg regner med at den kommer seg etter et par dager. I morgen er jeg faktisk tilbake i Oslo på ettermiddagen og da har jeg tenkt meg på trening. Med nytt treningstøy fra Dubai gleder jeg meg til å kjøre en etterlengtet styrkeøkt.

Jakken min fra Flippa K. er et av mine seneste innkjøp. Den er superlett og veldig fin nå mot sommeren! Du finner denHER.

Jakke – Flippa K HER// Genser – Pull amp Bear // Klokke – Triwa // Solbriller – Ray Ban HER// Jeans – HampM // Sko – New Balance HER

// Adlinks.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *