Dubai Mall

Nedenfor har jeg samlet noen bilder fra verdens største kjøpesenter, nemlig Dubai Mall. Dette er det sykeste kjøpesenteret jeg har vært på noensinne! Med blant annet innendørs skøytebane, skjelett fra en dinosaur og det største akvariumet du kan tenke deg er det umulig å ikke bli fascinert. I motsetning til de kjøpesenterene vi er vant med her hjemme må du bruke flere dager på å komme deg gjennom dette shoppingparadiset. Hvis jeg ikke husker helt feil var vi på Dubai Mall hele tre kvelder! Den eneste butikken jeg savnet der inne var Mulberry. Den har på grunn av eierskifte vært stengt i mange måneder til min store skuffelse vel å merke. Selv om jeg ikke fikk kjøpt meg en ny veske fra favorittmerke mitt gikk jeg ikke tomhendt ut fra Dubai Mall. Heller tvert i mot.

Se på dette akvariumet da! Her inne svømte alt fra store haier til fisker på størrelse med lille nemo.

Hvis du noen gang har planer om å besøke Dubai Mall MÅ du ta deg en timeout på Ihop Restaurant. Her får du nemlig kjøpt amerikanske pannekaker med innhold og tilbehør av alt du kan tenke deg. Bananpannekakene med jordbær og krem smakte helt fantastisk. Bare se på bildet under da vel! Du fikk litt vann i munnen nå, sant?

Skjorte og chinos fra Zara Man.

Det som overrasket meg var at de hadde en hel etasje med moteklær for barn. Jeg skjønner ikke helt vitsen med å kjøpe så dyre klær til små barn. De vet jo ikke forskjellen på en kjole fra HampM og Dolce amp Gabbana liksom..

Tro det eller ei så bli man faktisk sulten av å tråkke rundt på et kjøpesenter. Flere av restaurantene har derfor uteplasser slik at man kan få med seg det berømte vannshowet kalt «Burj Dubai-Fountain Water Show». Dette er obligatorisk å få med seg hvis man er i Dubai. Det er magisk både å se og høre på. Vakker klassisk musikk følger fontenens bevegelser og lyser opp hele området. Søk opp «water show Dubai» på youtube, så skjønner dere hva jeg snakker om.

Jeg er ikke så fan av å stå på skøyter, men gjengen på bildet ovenfor så ut til å trives på isen. Akkurat da vi gikk forbi spilte de Madcon med låten «Beggin». Det var litt moro da!

Det var vanskelig å holde tunga rett i munnen inne på Nike Store. Ja, for der inne var det mye fint! Jeg kunne helt sikkert fylt opp en hel koffert med bare treningstøy, om ikke to.

Cold Stone Creamery er også et sted jeg vil anbefale deg å gå innom. Der får du kjøpt iskrem og milkshake Yummy, yummy! :-

Fornøyd her ja! :-

Er det noen av dere som har vært på Dubai Mall forresten?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *