HM Loves Music

God dag! Så snart jeg hadde landet fra Frankfurt i går var det bare å komme seg hjem i all hast og gjøre seg klar for party. Turen gikk til Vulkan og HampM Loves Music. Da jeg kom dit ble jeg møtt av mange festglade mennesker, deriblant June. Bra musikk, godt selskap og alkohol er som dere vet alltid en god kombinasjon. Kveldens høydepunkt var uten tvil CLMD med låten «stockholm syndrom». De eide scenen og publikum inkludert meg selv var helt i ekstase. Når det er sagt synes jeg alle artistene som spilte i går gjorde en god jobb. Alt i alt, en vellykket kveld.

HampM loves music, and so do we!

Nå skal jeg ut i sommervarmen og spise middag sammen med June. Jeg tipper vi er like klein begge to så vi endre nok opp på Fridays eller noe. Med dette ønsker jeg alle sammen en fin lørdag. Vi blogges! :-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *