Døgnvill Bar Burger

Hei igjen! Fridays ble byttet ut til fordel for Døgnvill Bar amp Burger, noe jeg i ettertid er veldig glad for. Gøy å teste ut nye restauranter innimellom også! Det sies at Døgnvill serverer de beste burgerene i byen og det kan jeg i grunn si meg enig i. På en dag som dette smakte det helt nydelig med en saftig kyllingburger, chips og ailoi. Som den søtmomsen jeg er klarte jeg selvfølgelig ikke unngå dessert. Valget falt på husets ostekake. Fytti, den var god! Merker jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. Anbefales på det sterkeste hvis du fysen på noe søtt etter middag. June knipset forresten noen bilder av «dagens antrekk» ved Akerselva som jeg tenkte å vise dere i morgen. Tro det eller ei, men nå skal jeg gjøre meg klar for nok en kveld på byen. Umulig å takke nei til festligheter i dette varme sommerværet.

Erika og June.

Sant den ostekaken ser himmelsk ut?!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *