Lanseringsfest på Club Skansen

Hei! Denne søndagen må være den minst produktive dagen jeg har hatt på lenge. Gårsdagens festligheter tok helt kekken på meg. For første gang var jeg på Club Skansen. Et lite og intimt utested med bra musikk og fine mennesker. Jeg var der i forbindelse med lanseringen av den nye appen «Pandoras: Djevelens Drikkelek». Den er ikke så veldig ulik Pandoras eske som vi kjenner igjen fra Paradise Hotel faktisk. Partyleken gir nødt eller sannhet en kraftig oppgradering og anbefales på det sterkeste. Du kan også velge hvor dirty du vil ha det og man kan tilpasse leken til guttevors, jentevors eller blandet. Det beste av alt er at du kan laste den ned gratis i appstore. Noen av dere som allerede har testet den ut kanskje?

Utenfor Club Skansen sammen med søteste Sofie.

På vei til nach.. Say no more.

Foto: Daniel Pedersen.

Nå er det popcorn, is og film på agendaen før jeg tar kvelden. God natt da dere, vi blogges.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *