Tjuvholmen

I dag morges reisteJulia tilbake til Bergen. Veldig synd at hun ikke kunne være her lenger, men sånn er det bare. Vi fikk i det minste noen dager sammen og det var gull verdt. Nå er jeg på vei ut døren for å gjøre noen ærend. På innkjøpslisten står blant annet skoskap, vitrineskap og litt kjøkkenutstyr. Det er som dere sikkert skjønner ikke så lett å dra med seg på bussen, derfor har jeg leid en varebil hos rent a wreck. Været er i grunn litt for fint til å farte rundt slik som jeg skal i dag, men jeg får ikke ro i kroppen før alt er på plass. Gleder meg til å vise dere bilder av leiligheten når alt er på plass.

Skjorte -Ralph Lauren// Shorts –HER// Loafers -Zara// Klokke -Swiss Military// Solbriller –HERadlinks

Er det noen av dere som er flinke til å lage header? Jeg tenkte kanskje det kunne vært fint å bruke et av bildene ovenfor? Headeren må være 1100 bredde x 530 høyde. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvis du er interessert i å lage en header til meg så sender jeg bildene på mail. Ha en fin dag da dere! Vi blogges.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *