Do you vespa?

Tut-tut! Vespa Norge feiret i går tre nye modeller og sommer i byen. Jeg var så heldig å få invitasjon til arrangementet som fant sted på Angst Bar ved Torggata. June og meg ble hentet av hver vår Vespa som kjørte oss dit. På to hjul var vi fremme på et blunk. Når man bor i Oslo må jo Vespa være det perfekte fremkomstmidlet? Jeg tenker bare for min egen del som bor midt på Majorstuen. En svipptur ned til Aker Brygge for eksempel går jo som en drøm. Man kan snike seg forbi lange køer, pluss at man er sikret parkeringsplass uansett hvor man skal hen i byen. Jeg vurderer seriøst å gå til innkjøp av en Vespa! Når man først skal ta seg fra a til å er det ikke akkurat en ulempe at kjøretøyet ser bra ut, noe alle modellene til Vespa gjør. Eller hva sier dere?

Vi fikk servert tapas og øl, en fantastisk kombinasjon i sommervarmen.

Underholdningen var utvilsomt et av kveldens store høydepunkt. For første gang fikk jeg høre «Dagny» synge live og det må jeg si, jeg ble virkelig imponert! En ting er i hvert fall sikkert og det er at vi kommer garantert til å høre mer fra den dama fremover. Stemmen, fremførelsen og innlevelsen var helt magsik. La deg forføre på youtube HER.

Åå, jeg vil så gjerne ha en sånn! Fin farge, ikke sant?

I løpet av kvelden var det også mulig å vinne en vespa ut sommeren. For å delta måtte man laste opp et Vespa bilde og tagge det med doyouvespa. Jeg la heller ut en stemningsvideo når Dagny fremførte sangen «The Fear». Dessverre vant jeg ikke en Vespa ut sesongen, MEN jeg gikk ikke tomhendt hjem av den grunn. Jeg fikk nemlig premie for «beste video på instagram» og ble premiert med et stilig Vespa-krus. Veldig moro å vinne noe for engangs skyld! Videoen ser dere nedenfor:

June og jeg fikk også vite at vi kunne låne hver vår Vespa i to uker i løpet av sommeren. Gjett om jeg gleder meg til det! Da kan vi cruise rundt på egenhånd. Takk til Vespa Norge for en hyggelig kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *