Instalately

God dag! Nå som jeg er hjemme med familien er det ikke så mye spennende å blogge om. Nedenfor har jeg derfor plukket ut de seneste oppdateringene mine på instagram slik at de av dere som ikke følger meg der kan se hva som rører seg der inne. Som tidligere nevnt satser jeg på å være tilbake på bloggfronten for fullt ved skolestart, så i mellomtiden får dere bare nøye dere med en oppdatering i ny og ned. Håper at alt står bra til med dere og at de av dere som har ferie nyter den. Vi hörs!

Siden sist glennhenriksen:

1. Nok et glansbilde fra Kos. 2. Strandfylla. 3. Her sammen med to kjekke karer fra Stavanger. 4. Kim og meg på vei hjem fra bargata. 5. Tina og meg på Horgans. 6. Burger og solo. 7. Selfie på sofaen. 8. Fint sitat. 9. Taco night sammen med søstern på nordmøre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *