Del 2 av treningsprogrammet mitt

unnamed4

Jeg tenkte det var på tide med en update på treningsfronten! De av dere som følger meg på snap vet at jeg er mer aktiv enn jeg gir uttrykk for her på bloggen. Som tidligere nevnt kjører jeg et opplegg i regi av SATS Elixia og min personlige trener Mikael. Han har satt opp et 3-splitt program til meg som jeg synes har funket veldig bra hittil. Jeg føler selv at jeg har vært flink på treningsfronten, og det er jo selvfølgelig ikke til å legge skjul på at det er ekstra motiverende når man begynner å se resultater. Dette kommer ikke bare av treningen, men også fordi jeg har fått et skreddersydd kostholdsprogram som skal hjelpe meg å nå målene mine til sommeren. Nedenfor ser dere hvilke øvelser som inngår i del 2 av treningsprogrammet mitt, rettet mot rygg, bakside av skuldre og biceps.

mikael

Del 1 av treningsprogrammet mitt finner dere ved å klikke HER.

1

T-bar: 3 set. 6-8 reps. (Rygg).

2

Pulldown: 3 set. 6-8 reps. (Rygg).

4

One arm roing: 3 set. 6-8 reps. (Rygg).

5

Pulldown V-grip: 3 set. 6-8 reps.

6

Cable row: 3 set. 6-8 reps.

7

Reverse dumbbell fly: 3 set. 8-10 set. (Bakside skuldre).

9

Reverse cabelcross: 3 set. 8-10 reps. (Bakside skuldre).

11

Dumbbell curl: 3 set. 8-10 reps. (Biceps).

12

Spidercurl: 3 set. 8-10 reps. (Biceps).

iiiogdu

Her sammen med Merita på SATS i Akersgata.


Trykk gjerne på LIKER- knappen hvis dere synes at jeg bør skrive mer om trening og kosthold på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *