Jeg søker kjæreste!

Singellivet er på mange måter veldig deilig. Du er din egen sjef og du trenger ikke ta hensyn til hva du gjør eller hvem du henger med, men jeg har vært singel lenge nå. Ja, i grunn litt for lenge føler jeg. Nå har det jo seg slik at jeg deler leilighet sammen med en av mine bestevenner, June. Takket være vårt flotte samboerskap føler jeg meg ikke så alt for ensom, likevel er det dager og perioder hvor jeg savner en som kan gi meg fysisk kjærlighet. Jeg tenker ikke bare på sex, men også på den nærheten og trygghetsfølelsen bare en kjæreste kan gi. Grunnen til at jeg deler dette med dere på bloggen er fordi jeg har et håp om at drømmegutten leser dette og tar kontakt. Jeg vet det høres rart ut, men folk melder seg jo inn på datingsider og legger ut kontaktannonser stadig vekk, så hvorfor kan ikke jeg gjøre det samme? Uansett, nå som dere har fått med dere at jeg er i det søkende hjørnet kan jeg kanskje fortelle litt om hvilken type gutt jeg ser etter. Jeg vil ikke påstå at jeg har de største kravene, men likevel er det enkelte ting som bør ligge til grunn for at jeg i det hele tatt skal bli interessert og få følelser for en potensiell kjæreste.

bamse

Du bør være: 

Sporty og treningsglad: Jeg kan ikke bli sammen med en sofagris, så for meg er det alfa omega at du liker å holde deg i form. Styrketrening, lagidrett eller fridrett, det spiller ingen rolle. Det viktigste er at du er aktiv! Selv har jeg vokst opp på landet og er derfor glad i naturen. Det hadde derfor ikke vært feil om du likte å gå i fjellet. (Sist nevnte er ikke et must, bare en fordel).

Jordnær og maskulin: Som dere sikkert har fått med dere har jeg ved flere tilfeller sagt at jeg ikke kan få følelser for en gutt som viser noe form for feminine trekk. Dette kan kanskje mistolkes, men det er for en grunn at jeg tiltrekkes av menn. Knekk i håndleddet, diva nykker og grand prix er med andre ord ikke noe for meg. I tillegg til å være maskulin bør du være jordnær. Jeg takler ikke mennesker som går rundt å tror at de er bedre enn alle andre. Med jordnær mener jeg at du har et åpent sinn og er åpen for å forstå at det er flere sider av en sak. Kranglefanter og egoister kan gå å ta seg en bolle.

Morsom og du burde ha selvironi: Hva er vel bedre enn en god latter? Jeg elsker å le! Spesielt sammen med de jeg er glad i. De sier at en god latter forlenger livet, noe jeg velger å ta på ordet. For meg er det viktig at min kommende kjæreste skal ha glimt i øyet og god humor. Det er selvfølgelig vanskelig å definere god humor siden vi alle har forskjellig, men dette er gjerne noe man merker i det man møter personen. Selvironi er også ganske viktig. Gjennom sosiale medier har dere sikkert et inntrykk av at jeg er veldig seriøs, men til de som kjenner meg privat vet at jeg liker å være useriøs også. Det er derfor utenkelig for meg å ende opp med en gråmus som ikke eier noen form for humoristisk sans eller selvironi. VIKTIG!

Forståelsesfull og ærlig: Hvis ikke disse to punktene er på plass hos min fremtidige kjæreste er jeg ganske sikker på at forholdet vårt er døfødt. For å unngå misforståelser og unødvendig krangling er det viktig å være forståelsesfull, for ikke å snakke om ærlig. Jeg forventer ikke at livet til kjæresten min skal være synkronisert med mitt og jeg må derfor ha forståelse for at vi kommer til å gjøre litt forskjellige ting til forskjellige tider. På lik linje at jeg forventer forståelse fra min kjæreste forventer han det samme tilbake. Her må man være villig til å gi og ta. Sånn er det i alle relasjoner, til og med blant venner og familie. Ærlighet er noe jeg verdsetter høyt. Det verste jeg vet er når folk går bak ryggen min. Hvis du tror at du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å lyve tar du feil. Jeg mener at det er viktig å ha tillit til hverandre, men vel så viktig å være ærlig dersom tilliten har blitt brutt.

Ryddig og matglad: Jeg liker å ha ting på stell og kan derfor ikke fordra rot. Det hadde derfor vært veldig fint om vi hadde dette til felles. En annen ting som hadde vært et pluss var om du likte å lage mat. Selv har jeg mye å lære på kjøkkenet, men jeg liker å lage mat – spesielt sammen med noen. Hvem vet, kanskje er dette et punkt vi kan bli flinke på sammen?

Utseende: Når det kommer til utseende har jeg veldig variert smak. Alt fra gutter med mørkt hår og blå øyne til blonde gutter med blå øyne. Hmm! Så lenge du har blå øyne er det i grunn ikke så nøye hvordan du ser ut. Haha, neida.. Jeg mener at utseende er en bonus og at det i all hovedsak er personligheten som avgjør. Likevel er det viktig for meg at vedkommende er noenlunde trent, renslig og tar vare på seg selv. Forstå meg riktig, du trenger ikke se ut som en bodybuilder eller være en moteguru, men det må jo helst være noe mer enn bare personligheten som gjør at jeg blir tiltrukket av deg.

trapp3

Sånn. Da vet dere sånn ca. hva jeg ser etter i en fremtidig kjæreste og gutter generelt. Jeg har selvfølgelig full forståelse for at det stilles krav tilbake til meg også, men forhåpentligvis finnes det en eller annen der ute som matcher meg. Følte du at du kjente deg igjen i beskrivelsen ovenfor, ikke nøl med å ta kontakt. Enten via facebook eller e-post (glenns91@hotmail.com).  Jeg har ikke noen spesielle preferanser når det kommer til alder, så lenge du er over 16 og under 45.


Del gjerne på facebook. 

11 kommentarer

 1. Morsomt og annerledes innlegg, må innrømme jeg lo litt innimellom også :D (Legg merke til taggen #glennsøkerkjæreste)

  Er hvert fall ingen tvil om at guttene står i kø etter deg, du må bare møte han som fortjener deg først <3 Og husk, jeg er litt med i avgjørelsen jeg også!

 2. Hva med Mr. Bieber?

  1. Tobias og jeg er kun venner. Dessuten er han hetero og har kjæreste.

 3. Det ordner seg nok:) Du ser godt over snittet bra ut og har mange kvaliteter. Skjønner du ikke tenner på «helikopter-håndledd», og en kar med «La det swinge» av Bobbysocks som favorittlåt, hehe:))

 4. Kent Olav

  https://www.youtube.com/watch?…

  Jeg bare måtte ;-)

  Lykke til i jakten Glenn, burde ikke være noe problem for deg dette! :-)

 5. hei! har en kammerat som vil skrive til deg, men hvor skal han sende det? og vil du ha et «frierbrev» eller bare begynne med en lett samtale :P

 6. Sporty og treningsglad: Ikke helt. Men jeg jobber med saken :)
  Jordnær og maskulin: Av og til. Men jeg jobber med saken :)
  Morsom og du burde ha selvironi: DING DING DING! Ja, jeg er lættis.
  Forståelsesfull og ærlig: Vell, jeg er i New York og jeg er sammen med Kim K. Så nei… Men jeg jobber med saken :)
  Ryddig og matglad: (Igjen) DING DING DING. Eller, matglad forsåvidt lol.
  Utseende: Jeg er en sterk ener :DDDD

  1. WAIT??? I THOUGHT WE HAD SOMETHING BUT OKEY…

   1. Rayray

    Oh honey, I’m sorry. It’s just that your booty is too big for me. A booty like «Glenn’s» it’s what really turns me on.

   2. Ohh.. It’s okey Rayray.. I didn’t liked u anyways ;)

   3. I never liked u anyways** My English is bad after my vacation in Norway..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *