Camel and denim

Morning! Onsdag og vi er midtveis i uken allerede. Got to love it! Jeg jobber sent i dag også, noe som er årsaken til at jeg er så tidlig oppe. Viktig å få maks ut av dagene nå som Julia er på besøk. Først ut på agendaen er trening etterfulgt av en bytur. Jeg er på utkikk etter ny linse til kamera mitt (Canon 6D), så da tenkte jeg å ta turen innom diverse fotobutikker. Fra før har jeg 50mm og 85mm, men jeg skulle gjerne hatt en standardlinse også. Jeg har vært inne på tanken om å kjøpe vidvinkel, men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Noen tips anyone? Bildene nedenfor er tatt med 85mm, hvis dere lurte.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Coat – Tiger Of Sweden // Shirt – Bølger // T-shirt – Weekday // Jeans – Top Man // Shoes – Adidas // Sunglasses – Ray Ban

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *