Julia og June avslører hva de synes om meg

God morgen! Et litt annerledes, men forhåpentligvis morsomt blogginnlegg denne gangen. Julia og June er som dere vet to av mine nærmeste venner. Vi har kjent hverandre i en årrekke og jeg føler meg utrolig heldig som har to så flotte jenter i livet mitt. Når jeg er sammen med Julia og June kan jeg være meg selv 100% og vi kan snakke om alt mellom himmel og jord. Det faktum at vi har blogg til felles er ikke bare tilfeldig, men også veldig deilig. Vi forstår hverandre på alle mulige måter og best av alt, vi kan kombinere buisiness and pleasure. Nå har vi tre gått sammen og skrevet fem punkt om hverandre på bloggene våre. På den måten kan dere bli litt bedre kjent med oss. Håper dere liker innlegget like godt som jeg gjorde første gang jeg leste det.

DSC00085-2-1024x683

 Julia om meg:

♥ Jeg og Glenn lever i to vidt forskjellige tidssoner. Jeg ti minutter før, Glenn en time senere. Jeg har ikke telling over hvor mange ganger jeg har sittet klar i sofaen, scrollet igjennom facebook for tiende gang mens Glenn løper inn og ut av rommet å prøver forskjellige antrekk. Et stort MEN her er at det siste halvåret har han blitt flinkere, mye flinkere! Etter flere år med «nå må du bli klar snart!!», så er han endelig klar snart. Jeg tenker at om fem år er vi endelig på samme bølgelengde. Haha!

♥ Er det noen med store drømmer for fremtiden er det Glenn. Om det er én person der ute jeg vet kommer til å lykkes i livet så er det han. Ikke fordi han skal bli lege eller profesjonell fotballspiller, men fordi han er så god på så mange områder. Det er bare spørsmål om tid før han finner på noe lurt. Hvem vet, kanskje vi starter et firma sammen? Glenn er også utrolig flink med mennesker, og jeg har enda til gode å finne noen som ikke liker han. En utrolig omgjengelig og herlig person!

♥ Selv om Glenn er et b-menneske skal det ikke stå på humøret! Uansett hvor tidlig, og hvor lite søvn han har fått så er han alltid blid som ei sol på morgenen. Håret står kanskje til alle kanter og han vil helst sove litt til, men det er latter og glede fra øynene slår opp. Det er en utrolig god egenskap, da jeg hater morrasure mennesker.

♥ Glenn er en av de eneste menneskene jeg kunne bodd med. Jeg har alltid vært skeptisk til å flytte inn med venner da det som regel blir krangling og uenigheter over meningsløse ting som oppvask og sokker på badegulvet. Jeg og Glenn bodde sammen på Majorstuen i et halvt år og det gikk som en drøm. Vennskapet vårt ble bare enda sterkere og vi går sammen utrolig godt!

♥ Om Glenn er sulten kommer hoggtennene frem, og i likhet med meg er han avhengig å ha et jevnt blodsukker for å opprettholde gnisten. Jeg merker utrolig godt når det er lenge siden Glenn har spist, for da går han fra solstråle til minibitch på noen sekunder. Heldigvis er det bare å gi han en banan så kommer solen frem igjen!

DSC_8169
June om meg:

♥ Jeg vet ikke om noen som er så populær som Glenn. Her snakker vi mye oppmerksomhet og mange gutter som ligger på knærne etter han. Det står ikke på tilbudene for denne kjekkasen!

♥ Glenn har alltid en vittig kommentar og hundre gullkorn på lager. Man får virkelig trent magemuskler i hans selskap. Ofte jeg ligger å ruller på gulvet fordi han får ut av seg kommentarer som er helt ut av min villeste fantasi! Altså, han må bare oppleves!– Det er ikke bare bare å få denne gutten ut av døra når vi skal noe. Han må bytte antrekk opptil ti ganger og vurdere seg selv i speilet opp og ned i mente. Jeg forstår ikke hvorfor, med tanke på at han kan ta på seg en søppesekk og fortsatt se bra ut. Mange tror han oser av selvtillit, men han er uforståelig nok kritisk til seg selv og usikker. Jeg prøver derfor å gi så mange kompliment jeg bare kan til han – for han fortjener å vite hvor bra han er!

♥ Glenn legger veldig mye i jobb, blogg og tid med venner. Dette er gull verdt for han, og han legger sjela si i alt han gjør. Han liker ikke å gjøre noe halvveis og er en perfeksjonist av seg. Han er et levende bevis på at hvis man står på så lykkes man!

♥ Er noen urettferdig, kommer med en usaklig kommentar eller rakker ned på noen, så har Glenn alltid en kommentar som forteller hvorfor vedkommende tar feil. Og denne ærligheten er noe av det jeg setter mest pris på med Glenn. Han går ikke rundt grøten, og snakker fra levra. Heldigvis for meg tenker vi stort sett alltid likt!

♥ Glenn klarer aldri å holde seg til ett glass vin. Her skal det helles nedpå, og kvelden blir aldri kort for han når han er ute. Han er den siste som drar fra en fest, og det er ikke helt lett å ha kontroll på han i disse tilfellene. Dagen derpå er han alltid like fyllesyk og spør seg selv hvorfor han orker å drikke alkohol. Haha, men til neste fest er det helt glemt.


 PS! Les hva jeg har skrevet om Julia HER og les hva jeg har skrevet om June HER. 

1 kommentar

  1. Artig innlegg og koselig å lese.. Bedre å ha noen få nærme seg enn mange falske.. :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *