Første søndag i advent

God kveld dere! Da har jeg kommet meg tilbake til hovedstaden.Trøtt og sliten, men full av gode minner. Jeg har hatt en fantastisk helg hjemme på Nordmøret og jeg har allerede startet nedtellingen til juleferien. Veldig trist å reise fra min kjære søster som jeg har det så kjekt sammen med, men sånn er det bare. I dag er det jo første søndag i advent og før jeg reiste tilbake til Oslo var søstersen og jeg nede i kjelleren og hentet frem litt julepynt. Som dere ser på bildene nedenfor ble det skikkelig koselig. Bare synd jeg ikke fikk ligge på sofaen litt lenger. Hehe.

www.glennhenriksen.no-471www.glennhenriksen.no-469

Fine Stine som ordner og styrer. En bedre søster skal du faktisk lete lenge etter. Jeg tør ikke å tenke på hvordan livet mitt ville vært uten henne. Hun støtter meg i alt jeg gjør, lytter til det jeg har å si og hun gir meg råd når jeg er nedfor. En ting er i hvert fall sikkert, hadde flere vært som Stine ville verden vært et mye bedre sted.

www.glennhenriksen.no-473

Nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj før jeg hopper til køys. I morgen venter en ny arbeidsuke og da gjelder det å være uthvilt. Blir godt å komme i gang med treningen igjen. Håper helgen deres har vært like fin som min. Vi sees! :-) 


VIXEN_NOMINASJON_GIF_RodÅrets Moteblogg HER // Folkets Favoritt HER  

1 kommentar

  1. Kjekkas. Ble fint pyntet:) Koselig tid vi er inne i nå:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *