En natt på Grand Hotel

God søndagskveld! Gårsdagens bursdagsfeiring gikk over alle forventninger. Jeg hygget meg fra ende til annen og er fortsatt litt i sjokk over hvor mange som faktisk kom. Føler meg veldig takknemlig som har så mange fine venner altså. Dere er best! I anledning feiringen booket June og jeg Mikadosuiten på Grand Hotel, midt i hjertet av Karl Johan. Her kunne vi boltre oss på godt over 70 kvadratmeter. Bildene nedenfor taler for seg selv. Rommet var helt fantastisk og vi kunne ikke bedt om en bedre base. For å si det sånn, jeg hadde ikke hatt noe i mot å bo på hotell for en liten periode. I hvert fall ikke under slike fantastiske omgivelser. Det ble knipset mange bilder fra selve bursdagsfesten og de tenkte jeg å dele med dere i morgen. Stay tuned.

grandwww.glennhenriksen.no-620

Utsikten fra rommet.

www.glennhenriksen.no-622www.glennhenriksen.no-619www.glennhenriksen.no-623www.glennhenriksen.no-624www.glennhenriksen.no-625www.glennhenriksen.no-626www.glennhenriksen.no-627

Dette deilige fruktfatet stod å ventet på oss etter at vi hadde sjekket inn. Markoner er bare så fantastisk godt. Jeg merker jeg får vann i munnen bare av å se på bildene.

www.glennhenriksen.no-628grand2

Tusen takk til Grand Hotel for et fantastisk opphold og god service. PS! Rommet er ikke sponset. June vant det i en konkurranse i fjor høst. Nå skal jeg krype under dyna og lade opp til en ny uke. Ha en fin kveld videre. Vi blogges i morgen! :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *