Bildedryss fra bursdagsfesten

Dere husker den powernappen jeg snakket om? Den ble litt lengre enn planlagt og vet dere hva? Det var så sykt verdt det! Jeg er som dere sikkert skjønner veldig sliten etter helgens festligheter, noe som tyder på at det var en bra feiring. Nå har jeg endelig fått tilsendt siste rest av bildene fra selve bursdagsfesten på Baroque. Jeg er fortsatt overveldet over oppmøtet og kunne ikke bedt om en bedre feiring. Dj Dan Bravo spilte for oss hele kvelden og det ble opptil flere taler fra venner og familie. John Arne, Julia, søsteren min og broren til June holdt alle hver sin tale. Dette er noe både June og jeg satt veldig stor pris på, så tusen takk for fine ord folkens. Utover kvelden åpnet dørene for resten av Oslo´s festglade mennesker. Da kom også flere av vennene våre som av en eller flere årsaker ikke kunne komme til kl 20. De gikk riktignok glipp av fotograferingen, men fikk til gjengjeld ristet på rumpa sammen med resten av oss på dansegulvet. Gled dere til 30-års dagen vår sier jeg bare! Hehe.

wwwa1a2a3a4a5a7a8johnuua9bar10101a6a10a11a15a12a13wwwbar33

Her avslører søsteren min en morsom historie om June.

12776940_10153827799855306_345780861_o

John Arne holder tidenes tale. En mer fantastisk mann og venn skal du lete etter!

bar66www.glennhenriksen.no-656johnogmagnea14perleradbar88bar777www.glennhenriksen.no-657www.glennhenriksen.no-649www.glennhenriksen.no-651

FOTO: MARIA FORÅS.

Tusen takk til alle som gjorde denne kvelden til en minnerik bursdagsfeiring jeg sent vil glemme. Takk til Baroque og tusen takk til fotograf Maria Forsås. Sjekk henne ut på facebook HER.

5 kommentarer

 1. Mange fine bilder og mennesker. Og bobler i glasset er et «must» for en livlig kveld:)

 2. Har jeg forstått det rett når jeg leser at du har leid inn en fotograf for å ta bilder…??

  1. glennhenriksen

   Ja? Smart du! :-)

   1. Fascinerende!

 3. Hvorfor har du sladdet June på det ene bildet? :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *