Pre-vors på Mikadosuiten

Hei dere! Jeg merker at det ble mye bobler på lørdag, for fy så sliten jeg er i dag. Rett etter at jeg kom hjem fra jobb var det bare å hoppe rett i seng. Jeg har store ambisjoner om å komme meg på trening litt senere i kveld, men først må jeg få meg et par timer på øyet. Bildene fra bursdagsfeiringen til June og meg har kommet, men siden det var så mange tenkte jeg å dele det opp i to innlegg. Først ut ser dere bildene fra pre-vorset vi hadde på Mikadosuiten på Grand Hotel. En stor takk til makeup stylist Stephan Øien som sminket June for anledningen, og frisør Mia Soleim som stylet håret vårt. De er så flinke altså! Bare se på June så vakker hun ble. Bildene fra selve festen kommer i kveld, så det er bare å holde seg oppdatert.

www.glennhenriksen.no-636burs8burs5burs9vors7burs7burs4#glennogjune25år
burs11Noen som kjenner igjen denne karen? Hint: Idol.
burs10burs12
Dressen min er fra Zara hvis dere lurte. Jeg elsker fargen og passformen er helt fantastisk.
burs6Her sammen med min fantastiske søster, som kom hele veien fra Kristiansund for å feire meg.
burs13Stephan, Mia, June, meg og Julia.
burs1Her sammen med Erika, Josefine og Astrid.
burs2burs14Inga, June og Cecilie.
burs3burs6Foto: Maria Forås.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *