Restaurant anbefaling i LA: Kitchen 24

I løpet av mine to uker i LA spiste jeg på forskjellige restauranter. Noe dyrt og noe billig. Et sted jeg likte veldig godt var Kitchen 24 i West Hollywood. Her fikk jeg servert tidenes beste sliders med søtpotetchips. K24 ligger i «homogaten», derav alle de spreke fargene. I likhet med drinkene var betjeningen helt eksepsjonell og jeg anbefaler samtlige å ta turen innom hvis dere har planer om å reise til LA. Jeg mener å huske at det ikke var så dyrt der og det beste er jo selvfølgelig å dra dit når de har «happy hour». Da får du mye mer for pengene pluss god stemning.

www.glennhenriksen.no-853www.glennhenriksen.no-855www.glennhenriksen.no-854www.glennhenriksen.no-911

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *