Min første gullklokke fra William Strouch

Personlig er jeg ikke så alt for glad i smykker og armbånd. Klokker derimot, kan jeg aldri få nok av. Dette er et tidløst tilbehør som kan løfte et antrekk i flere år fremover. Klokker er ikke lenger kun det som viser oss tiden. Klokkedesign blir påvirket av motetrender og det klassiske, maskuline og elegante er igjen i vinden. Jeg har vært så heldig og fått min første gullklokke fra svenske William Strouch. Den er riktignok ikke laget av ekte gull, men den er likevel en av de fineste i klokkesamlingen min. Med denne klokken følger det også med en ekstra reim i håndlaget ekte italiensk sort lær, noe som gjør at jeg lett kan bytte reim alt ettersom hva jeg skal ha på meg. Klokken fås kjøpt hos www.mylapel.no til en pris av 1749,- og passer både for kvinner og menn.

I samarbeid med MyLapel gir jeg deg 20% rabatt på alle varene i nettbutikken deres. Bruk rabattkoden GLENN2016  
www.glennhenriksen.no-924mylapel3mylapeldobbel

Jacket – Antonio Banderas by Selected Homme 
Shirt – Tiger Of Sweden 
Watch – William Strouch
Jeans – ZARA 
Shoes – Adidas

mylapel5

www.glennhenriksen.no-925mylapel6

Hva synes dere om klokken? Fin, ikke sant? 

3 kommentarer

  1. Hvor kjøpte du jakken? Har sjekket overalt men de hadde bare med sølv glidelås/knapper..Håper på svar

  2. Hei Glenn. «Jacket – Antonio Banderas by Selected Homme» – Hvor får man kjøpt den? Har letet litt men finner ikke jakken med glidelås/knapper i gull..

    1. glennhenriksen

      Hei :) Den kommer ikke i salg før i midten av August. :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *