På tide med klessalg?

God kveld i stua! Så fantastisk deilig med en fridag midt i uka. Selv har jeg brukt dagen til å rydde her hjemme, trene og vaske klær. Jeg har også funnet ut at jeg har alt for mye klær. Det holder på å flyte over! Nå som det går mot vår og sommer er det en perfekt anledning til å rydde opp i klesskapet. Jeg tenkte derfor å høre med noen andre bloggere om vi kan arrangere et klessalg i nærmeste fremtid. Hva tenker dere om det? Noen av plaggene har jeg allerede lagt ut på finn.no, så ta gjerne turen innom hvis dere er interessert i å kjøpe noen av klærne mine.

adpt.

I morgen venter ukas siste arbeidsdag før det er klart for en solfylt helg. I følge værmeldingene kan vi vente oss temperaturer opp mot 20 grader og det er jo helt magisk. Håper at alt står bra til med dere og at dere har hatt en fin dag. Vi blogges.

1 kommentar

  1. Neppe langt mellom go`bitene i kleskapet til den velkledde kjekken!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *