ProWhitening: hemmeligheten bak mitt hvite smil

God dag dere! Flere enn meg som gleder seg til i morgen? Selv er jeg veldig glad i 17. Mai og må si jeg ser frem til å feire Norges nasjonaldag sammen med gode venner. I forkant av denne feiringen har jeg selvfølgelig stusset sveisen, gjort klar dressen og bleket tennene. Jeg har alltid vært opptatt av tennene mine og har derfor tatt godt vare på dem. Jeg passer på å pusse de to ganger om dagen, samt unngå kaffe, rødvin og snus som er med på å misfarge tennene. I tillegg til dette har jeg brukt tannblekingstrips fra ProWhitening. Dette er hjemmebleking som er helt uten preoxid og som er klinisk bevist til å fjerne misfarging med ingredienser som er trygge for både tenner og tannkjøttet. Ved å virke på over- og undersiden av emaljen gir ProWhitening synelige resultater allerede etter 14 dager. Dette ved å fjerne eksisterende misfarging, samt forhindre at ny misfarging finner sted. Av de ulike tannblekingsproduktene jeg har testet er ProWhitening helt klart det aller beste.

teeth4www.glennhenriksen.no-1035

Hver pakke består av 14×2 strips, en for øvre tanngard og en for nedre tanngard.

Fremgangsmåte

1. Riv forsiktig av toppen av pakken.
2. Ta stripsene forsiktig ut av forpakningen og hold den siden med gele mot deg.
3. Plasser stripsene på tennene.
4. La stripsene virke i 30 minutter.
5. Fjern resterende gele med en tannpuss eller munnskyll.
6. Beundre ditt hvite smil.

www.glennhenriksen.no-1036teeth2

Prowhitening er et perfekt tannblekingsmiddel for deg som vil ha et hvitt smil som du kan være stolt av. Jeg er i hvert fall strålende fornøyd med resultatet og kunne ikke bedt om et hvitere smil. Til og med vennene mine ser forskjell, og det er jo moro. Jeg anbefaler deres abonnementløsning, da det er helt klart billigst og du holder tennene dine hvite til enhver tid. Bruk rabattkoden GLENN50 og få 50 kr rabatt på din bestilling hos ProWhitening, KLIKK HER.  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *