Slik beholder du brunfargen

// Inneholder en annonselenke.

God søndagskveld! Jeg går ut ifra at dere har hatt en fin helg med masse sol og varme? Her i hovedstaden har været vært helt fantastisk og det har til tider vært umulig å ligge ute på terrassen. Helgen har gått med til å avslapping, trening og til å reflektere over livet. Fornuftig, eller hva? Veldig hyggelig med engasjement rundt det forrige innlegget mitt forresten. Det virket som at det var mange som kjente seg igjen og satt pris på at jeg tok opp dette tema. I motsetning til mindre byer og tettsteder er det en helt annen kultur her i Oslo. Det skjer noe til enhver tid og man må faktisk lære å begrense seg hvis man skal ha et noenlunde normalt liv. Klart det frister med champagne, tenna i tapeten og hæla i taket, men det er verken sunt eller utholdelig i lengden.

brunutensol31www.glennhenriksen.no-188

Til de av dere som har lyst på en gylden og varig brunfarge uten å tilbringe timer i solen anbefaler jeg selvbruningen fra Vita Liberata. Jeg har selv brukt denne ved flere anledninger og synes at den funker bra. Nå som det går mot sommer er det ingenting som er finere enn en sommerbrun hud. Akkurat nå er det 20% på selvbruning for kropp og ansikt hos blivakker. Fås kjøpt HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *