Nyt solen!

Hei og god morgen godtfolk. Gud, så deilig å våkne til sol og blå himmel! Selv om jeg er aldri så trøtt får jeg liksom ekstra energi av sollyset. Elsker det. De siste dagene har jeg også benyttet anledningen til å løpe ute. I motsetning hva jeg er vokst opp med i Molde er det ikke like mye fin natur her i Oslo, men det er jo selvfølgelig et mye bedre alternativ enn å løpe innendørs. Ja, for hva er vel mer kjedelig enn å løpe på en tredemølle? Jeg vet ikke med dere, men jeg forterekker mye heller å ta kondisjonstreningen utendørs. Og siden jeg er inne i en god flow for tiden tenkte jeg å gå til jobb i dag. Flink, ikke sant? Ikke bare sparer jeg miljøet, men jeg forbrenner kalorier også. På veien dit skal jeg innom min flinke frisør Mia på Giardini Hårdesign og stusse sveisen. Det blir bra! Resultatet kan dere se på snapchat: glennhenriksen. Håper alt står bra til med dere og at dere får en fin tirsdag. Vi snappes!

helsinkii

outfitglenn

helsinkiii

Jacket – Acne
Tee – Zara
Jeans – Zara
Shoes – Tiger Of Sweden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *