Positive tanker = postive handlinger

God morgen dere! Jeg har vært litt fraværende på sosiale medier de siste ukene og som alt annet har det sin forklaring. Akkurat nå er jeg inne i en fase i livet hvor jeg må ta et oppgjør med meg selv og det livet jeg lever. Jeg har allerede tatt noen drastiske endringer og flere står for tur. Etter hvert som brikkene faller på plass kommer jeg selvfølgelig til å dele det med dere, men inntil videre venter jeg med å si noe som helst.

Helgen har jeg brukt til å slappe av med venner, trene og lese bok. Til min store glede har June kommet tilbake til Oslo, og denne gangen tok hun med seg vår firbente venn, Canelo. Så hyggelig å ha de tilbake! Før jeg sovnet i går kveld ble jeg liggende å se for meg den kommende uken. Jeg la hodet på puta i tro om at de neste dagene skal bli bra, spesielt dagen i dag. Da jeg våknet i dag morges var jeg trøtt som et uvær, men så snart jeg hadde kommet meg opp av senga var det ingen vei tilbake. I stedet for å foksuere på at jeg var trøtt valgte jeg å snu det til noe positivt. Ja, for det er jo i hodet alt sitter. Dersom du tenker at dette skal bli en drittdag, ja – da blir det en drittdag. Sett standarden fra det sekundet du står opp av sengen så skal du se hvor mye bedre dagen din blir. Vi kan alle ha en dårlig dag eller en dårlig periode innimellom og årsaken til det skyldes tankemønsteret vårt. Klarer vi å snu det er mye av jobben gjort. Positive tanker fører alltid til positive handlinger og effekten av det er unik. Tro meg, du vil få det mye bedre med selv.  Jeg har selv vært inne i en kjip periode nå og det er ikke før nylig jeg oppdaget hvordan jeg skulle komme meg ut av den onde sirkelen.

Image and video hosting by TinyPic

Det var dagens visdomsord fra meg. Ha en fin mandag da dere! Vi blogges.

1 kommentar

  1. Godt å komme videre, og ut av en negativ eller dårlig «spiral». Og jeg tror når du gjør mer av det som føles og er rett for deg, vil du få en opptur og ting snur til noe bra:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *