Sponset video: Min store svakhet

Dette visste dere kanskje ikke, men en av mine store svakheter er tv-spill. Når jeg er alene hjemme er det ingenting som jeg finner mer underholdende enn popcorn og Playstation. Til min store glede har det kommet et nytt spill som jeg gleder meg til å stifte bedre bekjentskap med. Det heter Uncharted 4: A Thief´s End. Til de av dere som ikke har hørt om spillet kan jeg si så mye som at hele Uncharted-serien er designet som en slags spillbar utgave av Indiana Jones – hvis det sier dere noe?

I motsetning til forgjengerne oppleves dette spillet som mer rolig og voksent. Den største nyheten i Uncharted 4: A Thief´s End er broren til Nathan. Han har ikke vært med før, og Sam tilføyer helt klart noe til dialogene og dynamikken i scenene. Spillet har de mest levende karakterene jeg har opplevd i noen spill, og de danner fortroppen for en presis, skarp og sjarmerende fortelling. En ting er i hvert fall sikkert og det er at det kommer til å bli mange spillkvelder på meg fremover. Dersom du har fylt 16 år og er glad i action er dette spillet noe for deg. Jeg anbefaler dere å sjekke ut traileren nedenfor, da den gir deg en smakebit på hva du har i vente.

www.glennhenriksen.no-1039

Sponset innlegg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *