Hva har skjedd siden sist?

God søndagskveld dere! Long time no see. Siden sist har det skjedd litt forandringer i livet mitt. Jeg har blant annet sagt opp jobben min i Sats Elixia. Som alt annet finnes det en forklaring til det også, men av forskjellige grunner kan jeg ikke fortelle dere hvorfor helt enda. Det var med tungt hjerte jeg valgte å si opp i Sats Akersgata. Alle som jobber der er helt fantastiske og jeg har lært utrolig mye i løpet av den tiden jeg har jobbet der. Til tross for det kjentes det veldig riktig å ta den avgjørelsen. En ting er i hvert fall sikkert og det er at livet er fort kort til å la drømmer gå til spille.

Nå starter et nytt kapittel i livet mitt og jeg gleder meg til å se hvordan det utarter seg. De neste ukene har jeg ferie og det skal selvfølgelig nytes. Jeg har ikke booket noe ferie enda, da jeg må se an hvordan det blir i forhold til ny jobb osv. I mellomtiden skal jeg ta opp tråden både på blogg, instagram og snapchat. Det har vært veldig godt med en pause, men jeg er overbevist om at det blir enda bedre nå som jeg er tilbake på sosiale medier igjen. Rart med det når man har holdt på så lenge som jeg har gjort. Det blir liksom mer enn bare en hobby. Jeg håper at alt står bra til med dere og at dere tilgir meg for at jeg har vært fraværende så lenge.

suppeglennwww.glennhenriksen.no-1041økøl

I kveld har jeg overnattingsbesøk av fine Andrea. Koser meg alltid i hennes selskap! Nå som jeg har fri de neste ukene har vi masse tid til å henge og da blir det mye lettere å fokusere på bloggen også. Det er faktisk Andrea dere skal takke for at jeg skrev dette innlegget. Kan ikke gjøre annet enn å adlyde når selveste «bloggdronninga» befaler. Hehe. God natt da dere. Vi skrives i morgen.

1 kommentar

  1. Flott du blogger igjen, kjekken:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *