Sommersveisen

// Sponset behandling.

Hei og god tirsdag! Jeg startet dagen usedvanlig tidlig i dag, nærmere bestemt klokken 06. Det resulterte selvfølgelig i en lang powernap. Si meg, hvorfor skal det være så kriminelt godt å sove på dagen? Heldigvis kom June og vekket meg før jeg sov bort hele kvelden.  I dag har jeg vært i et spennende møte som kan være med på å påvirke fremtidsutsiktene mine. Hvorvidt det går min vei eller ikke gjenstår å se. Jeg krysser fingrene.

I går var jeg innom min trofaste frisør, Mia Soleim, på Giardini Hårdesign. Som dere ser på bildene under er det mye kortere, noe som kan være en fordel nå på sommerhalvåret. Jeg har sagt det før og sier det igjen, ingenting slår følelsen av å være nyklipt. Hadde det vært opp til meg skulle jeg klippet meg hver uke, men da tror jeg kanskje Mia hadde blitt en smule lei av meg. Hehe. Tusen takk for at du alltid gjør meg så fin på håret Mia og tusen takk for at du alltid stiller opp når det trengs. Vil du også bli fin på håret til sommeren? Da må du være tidlig ute, for Mia er poppis. Bestill time HER.

nykliptsommernykliptsommer2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *