Et nytt kapittel i livet mitt

Hei alle sammen! Og takk for sist! Nesten 3 måneder har gått siden jeg delte noe på denne bloggen. Det begynner å bli en god stund siden det. En unnskyldning er vel på sin plass, i hvert fall ovenfor mine trofaste lesere. Sorry! Det finnes mange forklaringer på hvorfor jeg la sosiale medier på hylla, men jeg har ikke tenkt å ramse opp alle de nå. Jeg vil bare fortelle dere at jeg lever og at jeg har det bra. Det har skjedd mange forandringer i livet mitt siden sist. Både negative og positive. Jeg har blant annet flyttet fra Oslo og hjem til Molde. Rettere sagt Fræna, hjembygda mi. Noen av dere har vel gjerne fått det med seg allerede, men for andre vil kanskje dette komme som et sjokk. Uansett. Jeg har tatt et valg og det føles riktig så langt. Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli boende her for alltid, men slik det ser ut som nå blir det iallfall et par år.

«Hvorfor har du flyttet fra hovedstaden og hjem til bygda?» tenker sikker du. Det skal jeg si deg! I løpet av de to siste årene mine i Oslo har jeg følt meg skikkelig rotløs. Ja, denne følelsen har hjemsøkt meg helt siden jeg sa opp jobben i SAS. I ettertid har jeg nemlig funnet ut at jobben jeg hadde i SAS var drømmejobben. Da det ikke lot seg gjøre å komme tilbake dit så jeg ingen annen utvei enn å flytte hjem. Det skal også sies at det var mange andre faktorer som spilte inn på akkurat den avgjørelsen, men det var altså en av dem. I tillegg til dette har savnet etter familie, venner og en tilhørighet vært stort. Jeg har en stor familie her hjemme som jeg nesten ikke har vært så mye sammen med de siste årene. Dette var også et stort trekkplaster for meg. Når man i tillegg ikke har det så bra med seg selv er det jo ingenting som er bedre enn å bo nærme familien i trygge omgivelser. Dessuten har jeg et par gode barndomsvenner som jeg også har tatt opp kontakten med og det føles veldig bra.  Selv om ting ikke gikk som planlagt har jeg vært så heldig å fått meg en annen jobb her hjemme som jeg er veldig takknemlig for. Dette er en 100% stilling og en jobb som jeg trives veldig godt med. Jeg starter riktignok ikke i den nye stillingen før 1. november, men har allerede god kjennskap til både kollegaer, arbeidsoppgaver og arbeidsplassen. Hvilken jobb det er og hva det går ut tenker jeg å fortelle dere på et senere tidspunkt. Leilighet og bil har jeg også anskaffet meg, så jeg begynner virkelig å komme meg til rette her i lille Fræna.

Det føles litt rart å skulle dele så mye informasjon med dere igjen. Spesielt etter å ha vært borte fra «offentligheten» i så lang tid. For å si det sånn. Jeg har vokst mye i løpet av den tiden vi har vært fra hverandre. Jeg har tatt store avgjørelser på bekostning av meg selv og mine behov. Uavhengig av hva samfunnet forventer eller hva alle andre forventer har jeg tatt tak i livet mitt. Det spiller ingen rolle hvor fine klær man har, eller hvor mange følgere man har på instagram, for ikke å snakke om hva man gjør til daglig hvis man ikke er fornøyd med seg selv. Er det noe jeg har lært av alle mine erfaringer så er det å ta vare på det som gjør deg lykkelig. Enten det er kjæresten din, jobben din, vennene dine eller familien din. Min mor sa til meg for mange år siden: «Du vet ikke hva du har før du har mistet det, Glenn». Betydningen av det har jeg fått lære å kjenne på mange ganger i løpet av min ungdom. Alt for mange ganger. Derfor har jeg tatt det valget jeg har gjort og denne gangen vil jeg ikke miste det.

bjør11

Når det gjelder bloggen så tenker jeg å gi det en ny sjanse. Jeg har riktignok fått meg en ny hverdag og det spørs om det føles riktig å dele alt med dere på samme måte som jeg gjorde før. Det vet jeg ikke enda og kommer derfor til å ta tiden til hjelp. Først da finner jeg ut om jeg savner det eller ikke. Etter å ha holdt på med blogg i så mange år er det litt vemodig å bare skulle gi opp, så dere skal ikke se bort ifra at jeg finner tilbake til den gode gamle bloggformen igjen. Dog litt færre innlegg, men heller bedre innhold. Jeg håper at alt står bra til med dere og at dere har litt bedre forståelse rundt min situasjon og hvorfor jeg ikke har vært så aktiv på sosiale medier. Nå som jeg begynner å få orden på livet mitt vil det også føles mer naturlig å dele av meg selv igjen.

1 kommentar

  1. Noen ganger er det riktig, og godt, med forandring. Føle at ting faller mer på plass igjen. Og du er enda ung og masse muligheter. Flott du blogger igjen!

    Noe har (heldigvis) ikke forandret seg: ditt «glimt i øyet» og kjekk! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *