Kle deg som David Beckham

Selv om høsten har meldt sin ankomst er det ingenting som tilsier at vi menn ikke kan kle oss moteriktig, eller hva sier dere? H&M lanserte nylig sin høstkolleksjon i samarbeid med den legendariske fotballspilleren og moteikonet, David Backham. Jeg er ikke spesielt begeistret for fotball, men klesstilen hans derimot er jeg veldig stor fan av. Beckham har en god smak når det kommer til klær og det er ingen tvil om at han kan å kle seg.

hm-modern-essentials-2016-Coat

Personlig liker jeg å kjøpe plagg som kan kombineres eller brukes alene. På den måten trenger jeg ikke å bruke massevis av penger på å fornye garderoben og jeg kan variere stilen alt ettersom hvilken anledning jeg kler meg opp til. Denne kolleksjonen, i likhet med de foregående Beckham har gjort for H&M, byr på tidløse klassikere som passer til alle menn uavhengig av stil eller alder. Enten du liker å kle deg maskulint, urbant eller elegant finner du garantert noe som passer deg. Jeg har allerede sett meg ut flere plagg som jeg gleder meg til å kombinere med det jeg har i skapet fra før. Ingen kan måle seg med utseendet til David Beckham, men klesstilen derimot. Den kan alle gjøre noe med.

PS! Ta en titt på videoen nedenfor da dere. Ikke bare får du se en smakebit av den nye kolleksjonen, men du får også en smakebit av selveste David Beckham og Kevin Hart på roadtrip. Morsom filmsnutt!  

Nedenfor har jeg plukket ut noen av mine favorittplagg fra kolleksjonen:

Mine favoritter - H&M by David Beckham

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


Jeg elsker den nye kolleksjonen til Beckham og har allerede klikket hjem noen godbiter fra nettbutikken til H&M. Kan ikke vente med å vise de frem! Håper dere ble like inspirert til å oppdatere høstgarderoben som det jeg ble. Happy shopping! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *