Jeg skal på Cruise med Royal Caribbean!

Hei dere! I skrivende stund sitter jeg på Oslo Lufthavn sammen med Julia og to andre bloggkollegaer fra UI, Anette og Christian. Vi skal nemlig på Cruise! Ja, dere leste riktig. Denne turen har vært planlagt i over et halvt år og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har aldri vært på Cruise før, så dette blir en ny opplevelse. Første stopp er Roma, hvor vi skal gå ombord i et av de nyeste skipene til Royal Caribbeaen. Denne båten rommer hele 6780 passasjerer og 2100 ansattte. Det skal heller ikke stå på fasilitetene. Skipet har alt fra treningsmuligheter, SPA, show, restauranter, butikker mm. På veien skal vi innom det kjente ferieparadiset Capri. Her skal vi tilbringe en hel dag og bli kjent med øya. Fortvil ikke, jeg kan garantere dere masse bilder både på blogg, instagram og snapchat. So stay tuned! Turen avsluttes i Barcelona på søndag, så det blir mange inntrykk på kort tid. Etter å ha jobbet hele sommeren blir det maks deilig med en slik avkobling og forhåpentligvis får jeg massevis av inspirasjon.

IMG_5057-kopi-2www.glennhenriksen.no-1046

Få med dere alt fra turen på Snapchat og Instagram @glennhenriksen

1 kommentar

  1. Digg å reise. Og cruise høres xtra topp ut. Kos dere masse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *