Ombord på verdens største cruiseskip

Hei dere! Da var det endelig duket for en ny oppdatering. For en tur og for et skip! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Som tidligere nevnt har jeg i løpet av de siste fire dagene vært på Cruise med Royal Caribbean. Vi gikk ombord på en av de nyeste og største skipene, Harmony of the Seas, i Roma. Forventningene til denne turen var i grunn litt mikset. Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg danskebåten og da kan dere jo tenke dere selv hvor overrasket jeg ble da jeg fikk komme ombord i dette enorme skipet. Det var så stort at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. De av dere som har fulgt meg på snapchat vet jo hvilke dimensjoner vi snakker om her. Harmony of the Seas rommer 6780 passasjerer og 2300 crew. Båten var stappfull da vi dro fra Roma. Overraskende nok merket man knapt nok at det var så mange mennesker ombord. Grunnen til det er jo først og fremst fordi at skipet er så stort og at passasjerene kommer ombord i forskjellige byer.

I løpet av disse dagene på cruise med Royal Caribbean har jeg opplevd mye moro og blitt kjent med nye mennesker. Skipet har jo et stort utvalg når det kommer til restauranter, fritidsaktiviteter, show, spa og casino mm. Sammen med Julia og de andre bloggerne jeg reiste sammen med har jeg ikke bare fått besøke nye land, men jeg har fått oppleve en helt ny verden på vann. For å være helt ærlig trodde jeg at cruise bare var for gamle mennesker og at det ikke var så mye å finne på der, men så feil kan man ta. Ombord på båten kunne jeg se mange forskjellige mennesker. Alt fra barnefamilier, pensjonister, ungdommer, single, gifte, enslige – ja, alt du kan forestille deg egentlig. Det var liksom ingenting som tydet på at vi var malplasert, heller tvert i mot. Jeg har knipset masse bilder på turen og nå i første omgang tenkte jeg å vise dere litt av båten på utsiden, samt noen av aktivitetene som er tilgjengelig på dagtid. Etter hvert kommer jeg til å legge ut en liten videosnutt fra turen også. Gled dere sier jeg bare!

royalcaribbean1www.glennhenriksen.no-1047

Zip line over båten.

www.glennhenriksen.no-1049www.glennhenriksen.no-1056www.glennhenriksen.no-1050

Vannsklier i alle størrelser og fasonger. Moro både for store og små.

www.glennhenriksen.no-1051www.glennhenriksen.no-1052www.glennhenriksen.no-1053

Her ser dere ned på Central Park, hvor det ligger massevis av restauranter, barer og steder du kan spise lunsj.

www.glennhenriksen.no-1054

Dette er ikke en vannsklie, men en sklie du kan ta med klær på. Du sitter på et slags «teppe» og ender opp i bunn av båten. Sykt moro og kanskje litt skummel hvis du er like pinglete som meg.

www.glennhenriksen.no-1055www.glennhenriksen.no

Man kan til og med surfe ombord. Hvor kult er ikke det?

www.glennhenriksen.no-1057

Det finnes også karuseller for de minste.

www.glennhenriksen.no-1058

Her ser vi på en gjeng spreke mennesker som synger, danser og turner for oss.

www.glennhenriksen.no-1059www.glennhenriksen.no-1060www.glennhenriksen.no-1061

Legg merke til klatreveggen bak der. Enda en arena hvor man kan utfordre høydeskrekken og i tillegg få seg en treningsøkt.

www.glennhenriksen.no-1063

Minigolf blir man aldri for gammel til. Er dere ikke enig?

www.glennhenriksen.no-1064

Johan og John. To av de svenske bloggerne som vi var på tur sammen med. Se som de koser seg da.

www.glennhenriksen.no-1075

Ombord på skipet fantes det både basketballbane og egne båser hvor man kunne spille bordtennis.

www.glennhenriksen.no-1066

Her ser dere skipet når det ligger i havn i Barcelona. Husk, dette er bare bakenden. Jeg fikk nemlig ikke plass til hele skipet på et bilde. Det sier vel litt om størrelsen?

1 kommentar

  1. Mange flotte bilder. (ikke minst det av hunken selv!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *