Filmsnutt fra Royal Caribbean

Hei og god fredag alle sammen! Det begynner å bli noen dager siden jeg kom hjem fra cruise med Royal Caribbean. Heldigvis for dere har jeg fortsatt mange bilder på lur. I denne omgang tenkte jeg å vise dere en videoblogg som Julia har laget. Er det ikke moro med en liten filmsnutt innimellom også da? Jeg har kanskje sagt det før og sier det igjen, denne turen med  er noe av det beste jeg har vært med på. Etter en lengre periode med bekymringer og mye jobb kunne jeg ikke bedt om en bedre avkobling. Jeg er så innmari glad for at jeg fikk muligheten til å reise sammen med min bestevenninne, for ikke å snakke om alle de fantastiske menneske jeg ble kjent med i løpet av turen. Jeg koste meg fra ende til annen og selv om det var tett program og lite søvn sitter jeg igjen med mange gode minner, samt en bedre utgave av meg selv. Nå er jeg topp motivert til å sette i gang med fulltidsjobben her hjemme i Fræna og alt den innebærer. God helg da dere!

IMG_3822-2 (1)
Minner om spesialtilbudet til alle mine lesere:

Ønsker du å dra på valgfritt cruise med Royal Caribbean eller Celebrity Cruises? Da kan du få -10% rabatt om du bestiller før 30. november. Hvor perfekt er det ikke å dra på cruise i Karibien, besøke Bahamas, Puerto Rico, St. Marthens osv? Eller vil du til Middelhavet i sommerferien? Mulighetene er mange, og de har cruise over hele verden.

RABATTEN PÅ -10% GJELDER KUN:

· Om du bestiller hos Royal Caribbeans fbookavdeling på telefon 815 00 175, eller på mail: infono@rccl.com
· Oppgi koden “Blogg Nordic” for å oppnå rabatten
· Tilbudet gjelder cruise både på Royal Caribbean Cruises og Celebrity Cruises
· Rabattkoden gjelder på cruisets grunnpris
· Du må booke reisen din senest 30. november, men trenger ikke å reise før det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *