På middag hos Jamie Oliver

Når jeg var på cruise med Royal Caribbean spiste jeg middag på Jamie´s Italian. Siden dette er en av de bedre restaurantene ombord må du betale litt ekstra for å spise her, men det er absolutt verdt det. Og ja, det er Jamie som i den britiske kokken Jamie Oliver vi snakker om her. Jeg hadde hørt mye godt om restauranten på forhånd og var derfor spent på om opplevelsen ville stå til forventningene. Heller ikke her ble jeg skuffet. Til forrett fikk vi servert italiensk spekemat, pickles og deilige oster. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker sånn fingermat. Til hovedrett valgte jeg en eller annen pastarett som jeg ikke husker navnet på, men som smakte helt fantastisk. Det er ikke hver dag jeg spiser middag på en italiensk restaurant og hvert fall ikke på en av restaurantene til Jamie Oliver, så da måtte jeg nesten prøve en av hans spesialiteter. Vi avsluttet selvfølgelig med dessert og siden vi var så mange prøvde vi litt av alt, i likhet med forretten. Til de av dere som ikke er så glad i pasta har de mye annet digg på menyen også.

www.glennhenriksen.no-1093www.glennhenriksen.no-1091www.glennhenriksen.no-1090www.glennhenriksen.no-1097
Spesialtilbud til alle mine lesere!

Ønsker du å dra på valgfritt cruise med Royal Caribbean eller Celebrity Cruises? Da kan du få -10% rabatt om du bestiller før 30. november. Hvor perfekt er det ikke å dra på cruise i Karibien, besøke Bahamas, Puerto Rico, St. Marthens osv? Eller vil du til Middelhavet i sommerferien? Mulighetene er mange, og de har cruise over hele verden.

Rabatten på -10% gjelder kun:

· Om du bestiller hos Royal Caribbeans fbookavdeling på telefon 815 00 175, eller på mail: infono@rccl.com
· Oppgi koden “Blogg Nordic” for å oppnå rabatten
· Tilbudet gjelder cruise både på Royal Caribbean Cruises og Celebrity Cruises
· Rabattkoden gjelder på cruisets grunnpris
· Du må booke reisen din senest 30. november, men trenger ikke å reise før det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *