Central Park

Mens vi går mot vinter her hjemme drømmer jeg meg tilbake til Harmony of the Seas og Royal Caribbean. Jeg har fortsatt noen bilder på lur, og for bloggen sin del er jo det veldig bra. Ja, for her hjemme går dagene stort sett til jobb. Når det er sagt trives jeg veldig godt med det. Jeg er innstilt på å jobbe mye nå over en lengre periode. Tanken bak å flytte hjem var jo å spare penger og prøve å bli litt klokere på veien videre. For min del føltes det riktig for å distansere meg fra jetset-livet jeg hadde i Oslo og alle bekymringene det førte med seg. Noen ganger må man bare stoppe opp, trekke pusten dypt inn og prøve å sortere alle tankene. Jeg er fortsatt eventyrlysten og det kommer jeg alltid til å være. For meg er det utenkelig å bosette seg på landet, isolert fra omverden, og bli værende der. Sånn er det med den saken. Hva eller hvor jeg kommer til å ende opp er det ingen som vet. Du kan si mye rart om Oslo, men i følge min mening er det en fin by med mange muligheter. Det spiller uansett ingen rolle hvor du bor hen så lenge du ikke har et mål eller mening, for den slags skyld. Med tid og stunder håper jeg at jeg finner det konkrete målet og da skal jeg komme tilbake sterkere enn før.

Her fra Central Park ombord i Harmony of the Seas. En grønn liten oase midt i hjertet av skipet. Her finnes et bredt utvalg av restauranter og barer. Forøvrig et veldig fint sted å spise lunsj. I motsetning til de andre spisestedene kan man sitte utendørs og se på stjernehimmelen eller bare nyte et glass vin i deilige omgivelser. Fuglesang i bakrunnen gjør at man nesten glemmer hvor man er og det kan på mange måter minne om en hvilken som helst annen park på land. Anbefaler dere å sjekke den ut hvis dere reiser på Cruise med Royal Caribbean.

central park
central park1

central park 5central park 3Shirt – Jack & Jones 
Pants – H&M 
Shoes – Lacoste 
Watch – Triwa 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *