Beste helgen på lenge

Hei dere! Long time, no see. Etter en helg i Bergen med min bestevenninne ble jeg inspirert til å børste støv av tastaturet og dele litt med dere igjen. Det siste halvåret har det vært relativt lite oppdateringer på sosiale medier fra min side, men jeg merker at det er på tide å vende tilbake. Jeg har jo blogget i såpass mange år og det føles feil å skulle kutte det ut for alltid. Som jeg sa innledningsvis har jeg tilbrakt helgen hos min bedre halvdel, Julia, i nydelige Bergen. Jeg kom med første flyet på torsdagsmorgen og siden har det gått i ett. Julia ble 24 år på torsdag og ble selvfølgelig feiret. Ikke bare en kveld, men to kvelder. Jeg elsker virkelig den jenta! Hun gir meg så masse god energi og får meg til å føle meg så bra. I hennes nærvær blir jeg rett og slett komplett. Jeg kan egentlig ikke forstå hvorfor vi ikke bor i samme by?

Som dere kanskje vet har jeg nå bodd hjemme i Molde det siste halvåret. Dette er jo bare en midlertidig løsning. Jeg flyttet hjem for å få pusterom, få bedre økonomi og reflektere over veien videre. Hva jeg finner på etter hvert er ikke avgjort enda, men jeg trives uten tvil mye bedre i storbyen. Jeg er en person som er over gjennomsnittet glad i å være sosial, treffe nye mennesker og ha det gøy. Alle disse behovene fikk jeg tilfredsstilt i helgen og det føltes helt topp! Hvem vet, kanskje jeg vurderer å flytte til Bergen med tid og stunder? Jeg har hele tiden tenkt at jeg vil tilbake til Oslo, men hvorfor ikke teste ut Bergen. Ingenting er avgjort enda og det er ikke sånn at jeg skal flytte i morgen. Jeg bare tenker høyt. En ting er hvert fall sikkert og det er at livet er for kort til å kaste det bort. Lev livet mens du kan og viktigst av alt, gjør det som føles riktig for deg. Ikke tenk på hva alle andre gjør, mener og synes. Dersom du går og kjenner at du er misfornøyd med tilværelsen din, ja da må du helt enkelt gjøre noen grep for at det skal bli bedre. Jeg er ikke lagd for et vanlig A4-liv og sånn er det med den saken.

IMG_4450-2IMG_4453-2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *